Iværksætternes julekalender

Velkommen til!

Iværksætternes julekalender er en podcast, hvor jeg har inviteret en masse kloge mennesker i studiet, som ved en masse om iværksætteri.
Nogle er selv iværksættere, andre er rådgivere. Nogle har været gang i lang tid, og andre er lige startet op. Andre igen har været meget i tvivl om, de skulle starte op – andre af deltagerne kan kun finde ud af at starte op. Men ens for alle er, at de alle i dag har et CVR-nummer og er godt i gang med at forfølge deres drømme.

Alle er taget ind i studiet for at inspirere dig til at tage springet og give dig en ballast, så du er klædt godt på til at starte op.

Podcasten er blevet til i samarbejde med Benjamin Sejbjerg. Faktisk har han hele fortjenesten, for jeg må nok erkende, at mine tekniske evner slipper op, når der skal laves andet end hjemmesider 😉 

Benjamin Sejbjerg producerer videoer og podcasts, og han har produceret alt lyd- og billedmateriale til julekalenderen her. Hvis du er nysgerrig på at møde et ungt talent, så kan du helt sikkert blive inspireret ved at besøge Benjamins egen side: www.benjaminsejbjerg.com.

God fornøjelse!

 

Kontakt

2 + 7 =